مراحل تولید در کارخانه قند  :

کارخانه پس از تحویل چغندر از کشاورزان آن را انبار می کنند (انبارهای این کارخانه مطابق استاندارد ساخته شده تا چغندر ضایعات کمتری داشته باشد )بعد از مدتی چغندر از سیلو خارج و به خط تولید منتقل می گردد قبل از هر چیز باید چغندر ها در دستگاه تصویه شسته شود بعد از اینکه چغندرها کاملا شسته و تصویه شده و مواد اضافه و سنگها از آن جدا و به مرحله بعد فرستاده می شود ۲-دیفوزیون sattjewinnunyدر این مرحله تراشیهای که در این کار استفاده می شود باید صاف و سخت باشد این تراشها اسیایی ها که برای خلال کردن چغندر بکار می رود به تنهایی باید خلال چغندربا کیفیت درست و شکل صحیح تولید کنند بلکه مقدار مورد نظر را نیز تحویل دهند لازم بذکر می باشد ظرفیت اسمی کارخانه در ۲۴ساعت ۱۰۰۰تن چغندر می باشد ….

 

روش تجزیه و تحلیل اطلاعات پروژه محاسبه بهای تمام شده قند و شکر در کارخانه قند

برای این منظور از روش تجزیه و تحلیلی نسبت های مالی استفاده شده است که در این روش نسبت های مالی برای تجزیه و تحلیل هایی استفاده می شود ودر مقایسه با روش تجزیه و تحلیل قبلی (عمودی و افقی )کامل تر می باشد واز ۵گروه نسبت های مالی برای تجزیه و تحلیل  استفاده می شود که عبارتند از :

  • الف :نسبت های نقدینگی
  • ب:نسبت های فعالیت
  • ج: نسبت های اهرمی
  • د: نسبت های سود اوری
  • ه: نسبت بدهی

 

ادامه مطلب و دانلود پروژه مالی حسابداری.


دانلود رایگان پروژه مالی حسابداری نسبت ,چغندر ,مالی ,تجزیه ,کارخانه ,استفاده ,پروژه مالی ,مالی حسابداری ,برای تجزیه ,مالی برای ,بهای تمام منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

International Encyclopedia 313 rything laceyhwlmn9 Zuhause وبلاگ فنی مهندسي برق و کامپیوتر گروه آموزشی زیست شناسی شهرستان کردکوی ورزش نتورک 98 ON HAX › TECH FOREVER