تصفیه شرکت تضامنی:

طبق ماده ۲۰۳ قانون تجارت پس از انحلال شرکت ، امر تصفیه باید به وسیله مدیر یا مدیران شرکت صورت گیرد . به هر حال مدیر تصفیه باید دارایی های شرکت را فروخته مطالبات شرکت را وصول ، بدهی های شرکت را پرداخت نموده و با قیمانده وجوه نقد را به نسبت سهم الشکرکه (سرمایه) بین شرکا تقسیم نماید و حسابهای دفاتر شرکت را ببندد.

معمولاً تا زمانی که کلیه دارای های شرکت به وجه نقد تبدیل نشده و بدهی ها . تعهدات شرکت پرداخت نگردد و ****شرکا پرداختهای نشود ، اگر نقدینگی واحد تجاری پس از تبدیل دارایی ها یه نقد ، برای تسویه حساب بدهی ها و تعهدات شرکت کافی نباشد **** نقدینگی باید از اموال شخصی شرکا تأمین گردد.

ممکن است انحلال شرکت و تسویه حساب های آن به طور تدریجی و در طی مدتی صورت کی گیرد این روش تصفیه روش (تصفیه تدریجی) نام دارد . روش دیگر دارایی  ها، وصول مطالبات و پرداخت بدهی ها در مدت زمانی معین (دوره زمانی کوتاه) می باشد. در این روش که روش (تصفیه آنی) نام دارد کلیه دارایی ها به صورت یک مجموعه کل در یک مرحله فروخته شده و کلیه بدهیهای شرکت پرداخت گردد این روش خود به دو طریق صورت می گیرد .



دانلود رایگان پروژه مالی حسابداری شرکت ,تصفیه ,پرداخت ,صورت ,بدهی ,کلیه ,تسویه حساب ,پروژه مالی ,مالی حسابداری ,شرکت پرداخت ,تعهدات شرکت منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی مرکز عرضه و فروش گوسفند زنده عکس نوشته و دلنوشته ها شب که میشه اخبار ورزشی عشق ماشین بادبادک های رنگی فروشگاه محصولات زناشویی